top of page

Human Design analise/reading

Een analyse of ‘reading’ geeft op een heel concrete, praktische en toepasbare manier inzicht in de diepere lagen van jezelf en je verhouding tot jezelf en tot anderen in je omgeving.

Ieder mens wordt geboren als een uniek individu. Human Design laat het unieke zien en biedt eenieder een persoonlijke levensstrategie die werkt naarmate men verder gaat in zijn of haar leven. Het is een praktijk-gericht systeem, dat je een kader biedt voor het begrijpen van je uniek-zijn. Het vormt een basis voor je persoonlijke ontwikkeling en transformatie, tijdens de verschillende fasen in je leven.


Human Design beantwoordt de volgende vragen voor u:

  • Interactie: Hoe verloopt mijn interactie met anderen en met de wereld om me heen? Hoe ontmoet ik de anderen en beïnvloed ik ze? Wat brengt mij in beweging?

  • Richting en doel: Wat is mijn doel in het leven? en Waar liggen mijn talenten, wat is mijn bijdrage aan de wereld? Welke richting is de juiste voor mij?

  • Talenten en conditionering: Waar liggen mijn sterkte en zwakte punten? Op welke manier ben ik geconditioneerd (zowel door geboorte als door mijn omgeving)? Hoe ga ik met frustratie en weerstand om, waarom voel ik me in sommige situaties emotioneel of mentaal onder druk gezet?

Waar je nu staat in je leven is het gevolg van beslissingen, genomen op belangrijke momenten: bijvoorbeeld in relaties, opleiding, werk of huisvesting. Het meest waardevolle instrument dat Human Design je biedt is een besluitvormingsstrategie die echt werkt voor jouw unieke blauwdruk. Uitgaande van je eigen keuzes, biedt Human Design je de gelegenheid om jezelf te ontdekken en je eigen natuur te begrijpen, te aanvaarden en ermee te werken. Als je weet welke beslissingen goed voor je zijn, dan sta je in je eigen kracht.

Human Design verschaft inzicht in de wijze waarop jij het beste kan functioneren in het leven, waar je anderen beïnvloedt en hen uitdaagt, en waar je onder druk staat en geconditioneerd wordt. Door dit inzicht kan je jezelf ten volle leren aanvaarden en waarderen, en dus van jezelf gaan houden. Zo kom je in je eigen kracht, en leef je het leven waar je voor geboren bent.


Een analyse of ‘reading’ geeft op een heel concrete, praktische en toepasbare manier inzicht in de diepere lagen van jezelf en je verhouding tot jezelf en tot anderen in je omgeving. Dit kan waardevol zijn in je eigen ontwikkeling, of in je relatie met je partner of kinderen. Je kan kiezen uit verschillende soorten analyses, aansluitend bij je eigen situatie.

Klik hier om meer te lezen over de soorten analyses.

15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page