top of page

Sat, Jun 22

|

The Hague

"Manifestor Impact: en Weekend Immersion": Begrijp Je Manifestor impact op de Wereld en Jezelf

"Manifestor Impact: en Weekend Immersion" met transformationele coach Dr. Hedy M. Smit (Manifestor). We nodigen je uit om deel uit te maken van dit unieke weekend, ontworpen om Manifestors in staat te stellen hun impact op de wereld en op zichzelf te begrijpen en te omarmen.

Registration will be closing soon
Enquiries are welcome
"Manifestor Impact: en Weekend Immersion": Begrijp Je Manifestor impact op de Wereld en Jezelf
"Manifestor Impact: en Weekend Immersion": Begrijp Je Manifestor impact op de Wereld en Jezelf

Time & Location

Jun 22, 2024, 10:00 AM GMT+2 – Jun 23, 2024, 6:00 PM GMT+2

The Hague, The Hague, Netherlands

Guests

About the event

Het Instituut voor Human Design presenteert:

"Manifestor Impact: Een Weekend Immersion" met transformationele coach Dr. Hedy M. Smit, Manifestor

Beschrijving van het Evenement:

Het Instituut voor Human Design presenteert: "Manifestor Impact: Een Weekend Immersion" met transformationele coach Dr. Hedy M. Smit, Manifestor

 

Er bestaan veel misvattingen over het Manifestor-type in Human Design. Velen die geen HD Manifestor-design hebben, denken dat het een eenvoudig type is om te leven, omdat Manifestors zogenaamd gewoon kunnen doen wat ze willen. Maar het is eigenlijk minstens zo uitdagend om het Manifestor-type design te leven als elk ander design, en de uitdagingen worden zelden of nooit begrepen door iemand zonder een Manifestor-design, nog door mensen met het Manifestor-design zelf wanneer niet bewust van gemaakt. Voor iedereen met het Manifestor-design in deze voornamelijk Generator (en Projector) wereld is het meestal een grote uitdaging om de werking van de bijzondere eigen aura op anderen en zichzelf echt te begrijpen, te navigeren en correct in te zetten.

Dit “Manifestor Impact: Weekend Immersion" heeft als doel om mensen met een Manifestor design te helpen begrijpen wat de fundamentele verschillen zijn tussen hun Manifestor mechanica en de rest van de wereld; hoe belangrijk het is om correct te handelen volgens hun design; en wat voor enorme impact dit heeft op de vrede in henzelf en de omgeving om hen heen.

Maak kennis met Hedy M. Smit, jouw begeleider tijdens dit “Manifestor Impact: Weekend Immersion”. Hedy M. Smit is een emotioneel gedefinieerde Manifestor, die haar Human Design reis begon als een directe student van Ra Uhu Ru. Haar academische achtergrond omvat een PhD in Psychoneurologie en twee Masters in Strategisch en Internationaal Management. Haar werkachtergrond verbindt de bedrijfswereld en de wereld van persoonlijke ontwikkeling. Zij heeft gewerkt voor een multinational en een wereldberoemde coach, maar is nu gefocust en gespecialiseerd in persoonlijke "Alignment Coaching". Zij heeft ten diepste ervaren dat de grootste positieve veranderingen worden bereikt wanneer mensen bewust leven vanuit de kennis van wie ze echt zijn.

Toen Hedy M. Smit voor het eerst kennismaakte met Human Design, verloor zij bijna haar initiële enthousiasme en interesse erin toen zij ontdekte dat ze een Manifestor-type was. Waarom? Omdat zij zich totaal niet kon vinden in wat de meeste mensen zeiden over het Manifestor-type. Toen zij Ra Uhu Ru ontmoette, begreep zij eindelijk dat haar Lichaamgrafiek  van een Manifestor wezen klopte, maar tot dan toe door haarzelf nooit bewust geleefd was en wel veel duidelijk maakte over de uitdagingen die zij tegenkwam. Manifestors helpen door het bevorderen van begrip en waardering voor zichzelf en ondersteunen in het leven in overeenstemming met hun design is voor Hedy een enorm dankbare en vredesbevorderende taak.

Drs. Nayla Nasra, organisator van de workshop: 

Voor Nayla hebben vriendschappen met Manifestors altijd gevoeld als een avontuur, gevuld met diepe liefde en waardering voor hun unieke energie, onafhankelijke geest, en intelligentie. Deze relaties hebben haar diepgaand beïnvloed en haar waardering voor de impact die Manifestors op de wereld hebben, verhoogd.

Als moeder van een Manifestor zoon, werd Nayla zich scherp bewust van de uitdagingen en moeilijkheden die 

Manifestor kinderen en volwassenen tegenkomen in een maatschappij die hen vaak probeert te controleren en homogeniseren, terwijl diezelfde maatschappij de actiegerichtheid van Manifestors in alle andere types (Generator, Projector, Reflector) probeert te conditioneren. Haar uitgebreide ervaring in het coachen, opleiden en geven van readings aan Manifestors heeft haar gedreven om ondersteunende activiteiten te creëren voor Manifestors.

Nayla initieerde bijeenkomsten, bracht Manifestors bij elkaar en observeerde de impact en transformaties die deze bijeenkomsten brachten. Dit versterkte haar vastberadenheid om iets substantiëlers te organiseren - een platform voor Manifestors om hun unieke energie te verkennen en omarmen.

Het hoogtepunt van deze inspanningen is de mogelijkheid om samen te werken met Hedy. Nayla en het Instituut voor Human Design zijn verheugd om deze workshop voor Manifestors te organiseren, met Hedy aan het roer. 

Samen zijn Nayla en Hedy enthousiast over dezetransformerende reis specifiek voor Manifestors. Hedy's begeleiding belooft diepgaande inspiratie en empowerment, en biedt een ruimte waarin Manifestors hun authentieke zelf met vrede en genot kunnen gaan leven.

Meld je aan wanneer jij je als Manifestor aangesproken voelt en mee wilt doen!

Leer Manifestor impact op de wereld en op jezelf te begrijpen en met enthousiasme te leven  .

Details van het Evenement: • Datum: 22-23 juni 2024 • Locatie: Den Haag • Prijs: €1200, excl. BTW

• Capaciteit: Beperkt tot maximaal 15 Manifestor-deelnemers

Meer over Dr. Hedy M. Smit 

Meer over Drs. Nayla Nasra 

Share this event

bottom of page